Agenda meditaties 2020

Agenda 2020

Dit jaar zijn er geen meditatieavonden meer. Hopelijk kunnen we weer in 2021 bij elkaar komen.

Je kan wel bij mij terecht voor:

Zie voor het adres bij CONTACT

De meditaties worden gegeven op woensdagavond van 19:30 tot ongeveer 21:00 om de 14 dagen. Inloop vanaf 19.15 uur.  Zie de data hieronder.

Er kunnen maximaal 5  personen deelnemen aan deze meditaties.  Deze 5 personen zitten anderhalve meter uit elkaar. Het raam zal open staan en deur zal op een kier staan, zodat er voldoende ventilatie is. Dit naar aanleiding van de richtlijnen vanuit de RIVM. Heb je symptomen die mogelijk lijken op Covid-19, dan graag thuisblijven en niet naar de meditatie komen.

De meeste deelnemers zijn hoogsensitief en spiritueel. Een bijkomend voordeel is dat deze avonden ook de gelegenheid geven aan hen om hun ervaring in het dagelijkse leven te delen met elkaar. Daarnaast kun je in een veilige omgeving leren om te gaan met je eigen energie en die van de anderen. Dat helpt je in je dagelijks leven om dat ook toe te passen.

Tijdens de meditaties wordt er een beroep gedaan op het voelen en op het waarnemen van energie in je lichaam en om je lichaam heen.  In ieder geval is de eerste meditatie een aardende meditatie.

De meditatie zijn geleide meditaties en gericht op de energie in en om de groep heen.  Na elke ronde is er gelegenheid om terug te koppelen aan de groep wat je ervaren hebt. Het is geheel aan jou om te bepalen wat je deelt.

Wil je meer weten over de meditatie avonden dan kan je contact met mij opnemen. Wil je deelnemen stuur dan een WhatsApp bericht naar 06 45 92 74 37.  Of je kan mij een mail sturen; lidybezemer@gmail.com

Prijslijst Meditatie

Na elke bijeenkomst s.v.p. contant  € 10,– betalen. Pinnen is helaas nog niet mogelijk. Het is wel mogelijk dat ik een betaal verzoek naar je appt en dat jij dan gelijk met deze link betaalt.

Quantum Light Breath meditatie

IVM Corona wordt er geen Quantum Light Breath (QLB) meditaties gegeven. Door het veel ademen, zou de kans op elkaar besmetten hoger kunnen zijn en dat risico wil ik niet lopen en wil ik niet dat de deelnemers gaan lopen. Dus voorlopig geen QLB meditatie.

(Deze avond staat in het teken van de Quantum Light Breath meditatie. Deze meditatie zorgt er voor dat oude trauma’s of andere zaken die in je lichaam zijn opgeslagen, losgelaten kunnen worden. Voorwaarde is dat je mentaal en fysiek gezond moet zijn om aan deze meditatie mee te kunnen doen. Ik zal dat niet controleren, je bent daar zelf verantwoordelijk voor.)

Wil je hier meer over lezen dan kan je dat o.a. via de volgende link: QLB